Eenvoudig in gebruik

In een mum van tijd hebt u hem ingevouwen en weer uitgeklapt. Dat is waar het bij een vouwfiets omgaat, mobiliteit, comfortabel en kwaliteit. Vouwfietsen zijn uitermate geschikt om mee te reizen.
Tussen het overstappen moet de vouwfiets makkelijk te bedienen zijn en licht van gewicht. Zo kunt makkelijk de combinatie maken tussen reizen met het openbaar vervoer of auto en verder reizen met de vouwfiets.

Ook kunt u met gemak uw fiets naar een binnenlocatie meenemen. Zo voorkomt u diefstal en schade aan uw fiets omdat deze ergens buiten staat, tegen een hek in het openbaar, “klaar voor de grijp”. Omdat de vouwfiets eenvoudig opvouwbaar is, licht in gewicht en geschikt is voor een bijbehorende vouwfietstas, zult u snel gaan kiezen voor het reizen (naar werk) met uw nieuwe vouwfiets.

Stijlvol en milieuvriendelijk

In de loop van de jaren is de vouwfiets verder ontwikkeld. De vouwfiets wordt steeds populairder en stijlvoller. Naast dat de vouwfiets erg handig is in gebruik, is de vouwfiets ook een mooie blikvanger geworden. Kleuren, formaten en techniek, u heeft meer keuze in de mogelijkheden van een vouwfiets. Zo kunt ook kiezen voor een elektrische vouwfiets of bijpassende accessoires die het fietsen nog prettiger en comfortabeler maken.

Staat u er wel eens bij stil dat een vouwfiets een hele grote bijdrage levert aan het milieu? Kunt u de auto laten staan en een vouwfiets gebruiken? Trappen in plaats van gassen? Het is misschien niet het eerste voordeel wat bij u te binnenschiet, maar wel een hele belangrijke. Een vouwfiets is uiterst duurzaam en heel milieuvriendelijk.

Reist u veel en wilt u comfortabel fietsen? Wilt u tevens meer bewegen, extra fit te worden met een knipoog naar een milieuvriendelijke oplossing? Dan is een stijlvolle vouwfiets van CitySmartBike echt iets voor u.