Voor elk feest, van grote evenementen tot kleine privé gelegenheden, verzorgt Evenses de muzikale omlijsting. Als u opzoek bent naar een grote nederlandstalige Artiest of meerdere Nederlandstalige artiesten kunt u bij Evenses terecht.

Met een groot netwerk en zakenpartners kan Evenses alle Nederlandstalige artiesten boeken voor uw feest of evenement. Frans Duijts, Gordon, Gerard Joling en Marco Borsato zijn de revue al gepasseerd.

Ook de wat minder bekende Nederlandstalige artiesten zijn te boeken bij Evenses. Het verzorgen van de muzikale omlijsting van festivals en evenementen met veel Nederlandstalige artiesten, is voor het team van Evenses dagelijkse kost.

Voor elk budget beschikbaar

Live muziek is er voor iedereen. Op Evenses kun je binnen ieder budget een DJ bruiloft huren. Ook feestneuzen met een kleiner budget kunnen hier de perfecte Nederlandstalige feestmuziek acts vinden.

Alle artiesten die op Evenses staan hebben een laagsteprijsgarantie: ze zijn dus nergens anders goedkoper te boeken. Daarnaast is alles super geregeld: je kunt veilig online betalen en er zijn nooit kosten achteraf. Kortom alle ingrediënten die je nodig hebt voor jullie feest!